Мед Атлант

Франківці обурені розсилкою SMS від міського голови. ФОТО

Мешканці Івано-Франківська роздратовані регулярними смс-повідомленнями від ВО “Свобода” з анонсом ефірів із очільником міста на телебаченні.

Знімком екрану Денис Лукачович, а в коментарях чоловіка підтримали й інші  невдоволені франківці. 

Я не давав своєї згоди на розсилку, скільки ви ще будете порушувати п. 6. ст. 6 Закону України “Про захист персональних даних”. Для того щоб відправити смс-повідомлення конкретній фізичній особі, компанія зобов’язана заздалегідь отримати згоду цієї фізичної особи. В іншому випадку відправник смс-повідомлення порушує положення Закону України “Про захист персональних даних”. Я вже не говорю про вартість такої розсилки 0,25 грн. за одне повідомлення. Чому я мушу платити за цей спам?, — пише Денис.

Найбільше люди обурюються, що  за такий піар платять зі своїх кишень. Припускають, кампанія проплачена з податків мешканців міста. У коментарях франківці висувають різні ідеї, як боротися із постійними та регулярними нагадуваннями про голову:  звернення у офіси мобільних операторів зі скаргою на спам, петиції, повідомлення у відповідь на особистий номер Руслана Марцінківа.

Читайте також: Однією загадкою менше: Марцінків пояснив, чому віддає перевагу бруківці

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...