Мед Атлант

Поліція розшукує водія “блях”, який наїхав на поліцейського і втік

Водій “Опель Вектра”, на якого працівники поліції отримали орієнтування за підозрою у кермуванні авто напідпитку, не забажав спілкуватися з правоохоронцями. При спробі втечі наїхав на одного з поліцейських та пошкодив службовий автомобіль. Правоохоронцям довелося застосувати зброю.

Подія трапилася вчора, 11 квітня. Працівники Тисменицького відділу поліції отримали орієнтування про те, що за кермом автомобіля “Опель Вектра” на польській реєстрації може знаходитися водій у стані алкогольного сп’яніння. Помітивши автівку в с. Старий Лисець, правоохоронці намагалися зупинити водія, однак він ігнорував вимоги поліцейських. Продовживши рух за правопорушником, працівники поліції наздогнали автомобіль у с. Підлісся Тисменицького району, інформують у прес-службі ГУНП в Івано-Франківській області.

Однак водій не став виконувати вимогу поліцейського про пред’явлення документів, а почав втікати заднім ходом. В результаті чого наїхав на поліцейського і пошкодив службову автівку. З метою зупинити правопорушника поліцейський здійснив попереджувальний постріл у повітря, однак водія це не зупинило. З місця події порушник втік.

Пізніше його авто було знайдено покинутим у лісі неподалік с. Старий Лисець.

Наразі особу порушника встановлено, відомо, що це житель Тисменицького району. Наразі проводяться заходи по його затриманню.

По факту непокори поліцейським внесено відомості в ЄРДР за ч.2 ст. 342 ККУ (опір працівникам поліції).

Раніше “МІСТО” писало, що вчора, 11 квітня, ще один правопорушник на автомобілі “Опель Вектра” вчинив погоню з працівниками патрульної поліції. При втечі він також пошкодив автомобіль патрульних. Пізніше правопорушника затримали.

Читайте також: Потрійна ДТП і сильне сп`яніння: як викладач франківського вишу уникнув покарання. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...