Мед Атлант

У Франківську відбувся перший конкурс стартапів

Сьогодні, 12 квітня, у приміщенні міського виконавчого комітету пройшов конкурсний відбір стартапів, що реалізують в Івано-Франківську за кошти міського бюджету.

Конкурс спрямований на поглиблення співпраці органів місцевого самоврядування та молодих підприємців та створення фонду підтримки перспективних проектів.

Учасники відбору представили 15 різноманітних ідей, завданням яких є розв’язання актуальних проблем розвитку місцевого самоврядування та діяльності інститутів громадянського суспільства.

Один із претендентів презентував ідею медичного пристрою під назвою “Termostan”, який передаватиме інформацію про біологічні показники людини на смартфон.

Інший учасник поділився ідеєю жувальної гумки з карамелізованого меду, яка оздоровлює ротову порожнину і запобігає пародонтиду.

Ще один претендент розповів про туристичний автомобіль з інтерактивним аудіогідом.

Четвертий учасник запропонував концепт програми для проведення аналізу фінансового стану підприємства за короткий термін.

Конкурсна комісія, членами якої є міські чиновники та представники IT-сфери, оцінить перспективу проектів й обере найкращі ідеї, реалізація яких відбудеться за кошти міського бюджету.

Остаточні результати відбору оголосять 17 квітня.

Читайте також: Серед населення Прикарпаття зменшився рівень безробіття

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...