Мед Атлант

“В чужий монастир зі своїм уставом”: у шоу “Міняю жінку” одесит гнобив верховинку за українську мову

Героїнею програми “Міняю жінку” на телеканалі “1+1” стала депутатка і секретарка Буковецької сільської ради, що на Верховинщині, Оксана Матаржук.

Родина Матаржуків, яка проживає високо в Карпатських горах, в селищі Буковець, у свій час пережила багато труднощів у стосунках, тому зараз намагається берегти те взаєморозуміння та сімейне щастя, яке їм вдалося віднайти. А неблагополучна родина з села Березань, де батьки Руслан і Тетяна мають алкогольну залежність, прагне дізнатися, що таке справжнє щастя.

Потрапивши в будинок на Одещині, Оксана Матаржук буде шокована умовами, в яких проживає її нова родина, адже в ньому немає ні ліжок, ні звичної сантехніки. Новий чоловік привітав жінку квітами. Вона у відповідь погостила дітей солодощами, а Руслану передала “Карпатську настоянку на Золотому корені”. Це не пом’якшило його реакцію на зауваження нової дружини про чистоту в будинку і потребу ремонту. Першу ніч Оксані запропонували спати на розкладачці в кухні. Це місце в родині називається “ображене” – мама йде на розкладачку, коли на тата за щось ображається.

“У гуцулів, якщо нема де спати, то гостя кладуть на ліжко, а самі лягають на підлогу. Тут я не побачила такого ставлення”, – розчарована гуцулка.

Наступного ранку в Березані Руслан, незадоволений зауваженнями “нової” дружини з приводу вживання алкоголю, вирішив розкласти акценти.

“Якщо ти приїхала сюди, то поводь себе, як у нас заведено. А якщо не хочеш, то заліпи собі рота скотчем і роби так, щоби тебе поменше бачили”, – сказав новий чоловік Оксані. – Ти взагалі вмієш спілкуватися російською мовою? То спілкуйся російською. Ти приїхала в чужий монастир зі своїм уставом! Не хочеш? Мадам, тоді зроби так, щоби тебе поменше бачили і чули”.

Оксана відмовилася переходити на російську.

Напружені стосунки в обох “нових” родинах тривали і в ті три дні, коли вступили в дію правила гостей.

Читайте також: Франківський богатир візьме участь у відомому шоу

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...