Мед Атлант

Як їздять франківці до дачних масивів і чи чисті вулиці міста: мер провів інспекцію. ФОТО

Після Великодня основні точки контролю в Івано-Франківську лишаються незмінними: громадські перевезення, якість прибирання, поточні ремонти.

Про це повідомив на публічній сторінці у фейсбук Руслан Марцінків.

Хтось вірить в знаки і силу п’ятниці 13-го, а я точно знаю: останнього дня робочого тижня потрібно прокинутись вдосвіта, бо ж в Івано-Франківську – “чорна п’ятниця”, – йдеться у повідомленні.

Марцінків повідомляє, що з 12 квітня розпочались перевезення до садових товариств. Один тиждень понеділок, середа, п’ятниця, наступний – вівторок, четвер, субота, крім вихідних та святкових днів. Графік перевезення за 9-ма маршрутами є на ФБ-сторінці управління транспорту, на сайті міста mvk.if.ua.

Сьогодні, насамперед, перевіряли саме перевезення до дачних масивів. Виявили порушення – недотримання графіку. Будемо вживати заходів щодо перевізника. Важливо, щоб автобуси їздили вчасно і справно. Це певного роду соціальні маршрути, якими користуються переважно люди похилого віку, – запевняє мер.

Крім того, чиновники на чолі з міським головою оглянули будівництво дитячого садка на вул. Хоткевича, підготовку до асфальтування вул. Дучимінської, яка з’єднає між собою вулицю Миру та Вовчинецьку. Не обійшлося без перевірки якості прибирання вулиць. Марцінків каже, що проблеми є:

Перш за все пов’язані з браком робітничих кадрів. Якщо з водіями і механізаторами питання зрушило до кращого, то з працівниками з благоустрою – проблем більше. Не вистачає 30-50 людей точно.
Потрібна й нова техніка. Її закуповуємо, вона працює, але потрібно ще. Зараз МДК має 4 власних порохотяги та одну машину в підряді, 3 автомобілі для миття доріг. Потрібні ще додаткові машини для прибирання тротуарів, дорожній каток та солерозкидач на зиму.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...