Мед Атлант

Молодики жорстоко розправилися з твариною в лісі на Прикарпатті. ВІДЕО

Волонтери “Дому сірка” опублікували в мережі відео, на якому двоє молодиків палицями жорстоко забивають кабана.

Відео розмістили на сторінці у фейсбук.

Ви тільки погляньте, які виродки живуть серед нас. Сьогодні це нещасний кабан, собака чи кіт, а завтра людина. Давайте зробимо відомими, один з них – Максим Петрів – житель села Отинія Коломийського району. Відео знімав сам Максим, яке і виклав в мережу інстаграм, а били його друзі, але за його вказівками.
Після численних смс відео було видалено, – повідомляється на сторінці “Дому сірка”. 

Відео жорстокого поводження з твариною переглянули більше 10 тисяч разів. В коментарях під дописом користувачі фейсбук розкритикували дії хлопців і вимагають знайти їх та покарати по закону.

Подальша доля тварини наразі невідома.

Нагадаємо, 4 серпня 2017 року набув чинності закон про посилення кримінальної відповідальності за жорстоке поводження з тваринами. Побої, знущання над тваринами тягнуть за собою штраф від 3400 до 5100 грн з конфіскацією тварини, якщо її життю є загроза.

У разі колективних знущань, повторного випадку знущання штраф збільшується від 5100 грн до 8500 грн або адмінарешт до 15 діб з конфіскацією тварини в разі потреби.

Якщо поліція кваліфікує жорстоке поводження з твариною за статтею Кримінального кодексу, винуватцю в залежності від наслідків (загибель тварини) загрожує обмеження позбавлення волі від шести місяців до 3 років. За вбивство тварини в присутності дитини – обмеження позбавлення волі строком 3-5 років.

Передбачено також покарання до 8 років позбавлення волі, якщо зловмисник зробив це з особливою жорстокістю (повторно, колективні знущання, стосовно двох і більше тварин).

Читайте також: Активісти не змогли визволити ведмедя, якого утримують для розваг у косівському готелі. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...