Мед Атлант

Показовою акцією автомобільні активісти вимагали відремонтувати дороги в місті. ФОТО

Активісти об’єднання “Авто Євро Сила” провели в середмісті показову акцію, якою намагалися привернути увагу до проблеми ямковості на дорогах міста.

Фото з події виставили на сторінці у фейсбук.

Автомобілісти пояснили, що акцією, яку провели на вулицях Довженка, Мазепи та Бельведерська вчора, 14 квітня, намагалися привернути увагу компетентних органів до зруйнованого стану доріг у місті.

Авто Євро Сила м. Івано-Франківськ провела акцію, на якій показано наше місто з жахливими непридатними для безпечного пересування дорогами. І це тільки показано три вулиці нашого міста, а таких зруйнованих доріг по місту незліченна кількість. Давайте згуртовуватися і вимагати від керівництва міста робити належне дорожнє покриття на яке кожного року виділяються мільйони гривень, які осідають в кишенях чиновників та відповідальних у цій галузі. Давайте змусимо їх робити те, що вони по закону мають робити. А якщо не можуть дати ладу, нехай ідуть геть, – критично описали суть акції активісти.

Підхопивши ініціативу інших міст області, активісти розмалювали ями на дорогах кольоровим балончиком, а також виміряли глибину ям. Аби продемонструвати серйозність своїх намірів, один з автомобілістів навіть написав заяву в поліцію про те, що пошкодив автівку, потрапивши в яму на дорозі.

Ініціатива з розфарбування ям на дорогах виникла в Долині, після того її підхопили бурштинські автомобілісти.

На одній з оперативних нарад у мера головний комунальник міста заявив, що всі дороги Івано-Франківська планують відремонтувати до липня. На що мер дав вказівку встигнути з ремонтом до Дня міста, тобто 7 травня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...