Мед Атлант

Стоматолог з Франківська виступив у прямому ефірі “Голосу країни”: голосування за хлопця триває. ФОТО

На “Голосі країни” розпочався перший прямий ефір. Сьогодні долі учасників вирішуватимуть українці. На сцені вокального шоу заспівав франківець Арсен Вітрецький.

15 квітня стартував чвертьфінал музичного шоу. Сьогодні із чотирьох учасників далі пройдуть двоє: одного виконавця оберуть глядачі, а другого –  врятує тренер. Арсен Вітрецький єдиний представник з Прикарпаття. Хлопець напередодні програми просив його підтримати і проголосувати.

Франківець виступив у прямому ефірі з піснею Монатіка “Увлиувт”. Арсен представляє команду Джамали. Наразі прямий ефір триває. Лінії за голосування відкриті. Щоб підтримати Арсена потрібно надіслати смс з цифрою 03 на номер 7914 або телефонуйте за номером 0900 307 801.

Світлина від Голос країни (Voice of the Country).

Нагадуємо, що відсьогодні немає обмежень по кількості голосів з одного номеру телефону за ваших фаворитів.

Ліричний Арсен сьогодні танцював і співав. Потап похвалив франківця. Каже, не очікував.

ОНОВЛЕНО: Cтудент-стоматолог з Франківська покинув шоу “Голос країни”

Арсен Вітрецький виріс у родині медиків. Його тато наполіг на тому, щоб Арсен вступив до медінституту на стоматологічний факультет. Але душа хлопця лежить до музики. Каже, з музикою себе відчуває по-іншому: щасливим та іншим. Джамала підтримує хлопця. Впевнена, це багато варто, щоб піти проти волі батьків і поїхати на шоу.

Наразі в Арсена є три конкурентки, але саме ви можете допомогти йому пройти далі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...