Мед Атлант

Містянам та туристам пропонують купити “франківські двері”. ФОТО

Ініціатива “Франківськ, який треба берегти” пропонує мешканцям та гостям міста придбати оригінальні сувеніри — магніти у формі дверей.

Як розповіла МІСТУ громадська діячка, організатор корисних для міста проектів, засновниця ініціативи «ФранківськЯкийТребаБерегти» Марія Козакевич ці магніти — зменшена копія дверей, які вже відреставровані ініціативою і знаходяться за адресами Грушевського 31 і 42, Шашкевича 5, Курбаса 5 і Незалежності 18.

“Магнітів є на даний момент 5 видів, можливо, з часом буде поповнення. Вони керамічні, зверху —  кольорова полива. Виготовили їх брати Пилипонюки — Дмитро і Тарас. Ці магніти — чудовий сувенір як для містян, так і туристів”, — каже Марія Козакевич.

Придбати будь-які міні-двері з колекції можна за 80 гривень у таких франківських закладах: “Intellect Hub”, “Delikacia”, “Urban Space 100”, “Fabbrica”. Всі виручені кошти підуть на подальший розвиток ініціативи «ФранківськЯкийТребаБерегти».

Марія Козакевич додає, що, можливо, з часом мережа точок продажу зросте. Адже таких сувенірів більше ніде в Україні вона не бачила.

Читайте також: Франківка розповіла про візит до Європарламенту та як стала першим представником України в EPP Woman. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...