Мед Атлант

Прикарпатський бігун розповів, як долав відстань у 42 кілометри в Лос-Анджелесі. ФОТО

Микола Таран, який проживає на Прикарпатті, розповів, як пробігти свій перший марафон та як подолати відстань у 42 кілометри.

Микола народився на Дніпропетровщині. Зараз йому 27 років. З трьох років проживав в Івано-Франківську, де і навчався. Зараз мешкає у с. Небилів, що на Рожнятівщині. Бігун-марафонець/ультрамарафонець (на особистому рахунку більше 20 європейських і українських півмарафонів, 8 міжнародних марафонів, 1 український марафон,1 ультрамарафон 50 км). Його спортивна традиція — кожного року вибігати на Говерлу (2061 м). Учасник рекорду України з підтягування від перекладини (2013).

Чоловік відвідав багато європейських країн, де гордо ніс український прапор. Але найбільший марафон відвідав цьогоріч у Лос-Анджелесі.

Життєве спортсмена: “В здоровому тілі — здоровий дух”. Каже, скільки себе пам`ятає, відтоді і бігає.

Моєю ціллю, вершиною став Skechers Performance Los Angeles Marathon 2018 в місті ангелів Лос-Анджелесі (Каліфорнія, США). Траса в 42,195 км (26,2 милі) пролягає повз найпрекрасніші місцини міста і фініш завершується в райському місті Санта-Моніка. Перетинаючи фінішну лінію із прапором України я був гордий за себе, що я це зробив. В марафоні було зареєстровано близько 41 тис. бігунів, це найбільш масштабний марафон мого життя. Нехай цей приклад буде поштовхом для масового розвитку бігу.

Микола розповідає, що кожний марафон є особливим, бо це нові друзі, і нові подолані вершини. Але щоб зайнятися спортом і віддатися йому сповна, треба чимось жертвувати. Спортсмен жертвує особистим життям.

Я будую своє робоче життя, щоб воно дало в майбутньому хороші результати. Звичайно, в мене є дівчина. Я хочу бути прикладом для інших, хочу надихати інших, щоб вони перемагали свою невпевненість, – наголошує Микола Таран.

Читайте також: Ігор Худоб’як: “Успіх залежить від впертої і наполегливої праці”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...