Мед Атлант

“Івано-Франківськтеплокомуненерго” скаржиться на заблоковані рахунки

17 квітня під час щотижневої оперативної наради у міського голови франківські тепловики розповіли про підсумки проведення опалювального сезону 2017-2018.

Директор ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Василь Рущак доповів, що опалювальний сезон вони розпочали 11 жовтня 2017 року. В роботі було 30 котелень, 6 – працювали на альтернативних видах палива, 17 – автоматизовані та диспетчеризовані.

Обслуговували 570 житлових будинків, 32 навчальні заклади. Усі вони не залишалися без належного теплопостачання у зимовий період, – зазначив Рущак.

Та додав, що протягом опалювального періоду на аварійну поступило 3 426 заявок споживачів. Було відкрито 15 аварійних ордерів.

Крім основної роботи було здійснено перепідключення споживачів від СТЕКУ (будинки мікрорайону Хоткевича-Надвірнянська). Також уведена в експлуатацію котельня в селі Угорники. Реконструйовано котельню на вулиці Тролейбусній, 40а.

Котельня забезпечує весь мікрорайон Пасічна гарячою водою, – додав директор ДМП “Івано-Франківськтеплокомуненерго” Василь Рущак.

Проблемне питання – на даний час на підприємстві заблоковані всі розрахунки. Через заборгованість перед НАК “Нафтогаз”. Через це немає можливості вчасно виплатити зарплати, проводити підготовку до наступного сезону.

Але ми не можемо допустити, щоб наступний опалювальний сезон був зірваний. Стараємося при обмежених фінансових можливостях робити все можливе. Будемо вирішувати це питання у судовому порядку, – каже Рущак.

Читайте також: Франківський виконком розгляне питання про проведення конкурсу на маршрут №27

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...