Мед Атлант

Представник “Укрнафти” просить обласних депутатів повпливати на Міністерство екології і заявляє про корупційну складову у відомстві

Працівники ПАТ “Укрнафта” звернулись до екологічної комісії Івано-Франківської обласної ради з проханням підтримати їх у зверненні до Міністерства екології України. В компанії хочуть достукатися до владних верхів і припинити блокування питання видобутку вуглеводів.

Про наболіле членам комісії розповів представник підприємства.

Членів комісії просив на наступній сесії обласної ради прийняти звернення до Міністерства екології України та керівників держави, де буде прохання припинити зволікання наданню дозволу на видобування вуглеводів “Укрнафті”.

Представник ПАТ “Укрнафта” пояснив, що через блокування питання в компанії скорочуються кадри, а держава втрачає мільйони гривень до бюджету. До 2020 року “Укрнафта” передбачає вдвічі збільшити видобування нафти, та у півтори – газу. Попри це, через зволікання із дозволами, підприємство змушене брати кредит, щоб виплатити зарплатню працівникам.

Ми звертаємося до НАБУ, бо впевнені, що там є корупційна складова. Це кримінал, – наголошує представник.

Державна служба геодезії та надр України ніяк не зреагувала на аналогічні звернення районних рад, тому представник сподівається, що обласних депутатів нарешті почують.

Читайте також: Нафта стала причиною конфлікту між Коломойським та однією з громад Прикарпаття

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...