Мед Атлант

Чиновник Коломийщини показав, як харчуються школярі. ФОТО

У Коломиї продовжили повторну перевірку шкіл і садочків міста. Сьогодні відвідали Коломийську ЗОШ №2. Чиновники кажуть, що  зміни є, але  і проблем вистачає.

Директор Володимир Семчук розповів про те, що на краще змінилося в школі за два останні роки. Також повідомив про нагальні потреби закладу у 2018 році. Про це розповів у фейсбук секретар міської ради Любомир Жупанський.

Відзначу, що, попри все, зміни відбулися. За спецкошти школі вдалося купити бойлер. Також придбали нові тарілки та горнята. Мають цікаве правило – кожен клас має власний набір посуду. Загалом в їдальні чисто, чотири працівниці дбають про кухню, як про свою власну. Обіди виглядають апетитно, вартість – 9 грн. 76коп. Дітки пільгових категорій харчуються безкоштовно, – повідомив Жупанський.

Окрім їдальні, директор показав майстерню, де потрібно замінити старі вікна на металопластикові.
Також наразі є потреба заміни облицювальної плитки на підлозі та стінах, придбання нової системи вентиляції на кухню, бо від цього залежить чисте повітря у актовому залі. Варто сказати, що це одна школа у місті, де їдальня з’єднана з актовим залом.

Приємно, що у школі модернізована система теплопостачання та гарячого водопостачання. Це вдалося впровадити завдяки участі міської ради спільно з ГО “Асоціація економічного розвитку Коломийщини” у проекті українсько-німецького міжнародного співробітництва GІZ “Енергоефективність у громадах”, – пише чиновник.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...