Мед Атлант

Місто квітів: Франківськ перетворять у квітучу долину

Екологічний рух “Місто квітів” набирає популярності в Івано-Франківськ. На бліьш ніж 10-ти локаціях обласного центу посадять 10 тисяч айстр.

Зініціювала квіткову акцію депутат міської ради Оксана Савчук. 

Квіти є втіленням краси довколишнього світу. Хочемо, щоб мешканці тішились красою рідного міста. Наша спільна висадка квітів є початком великого загальноміського ЕКОруху, який стане традиційним для франківців. Запрошуємо всіх мешканців Івано-Франківська – активних, молодих, дорослих та дітлахів. Давайте змінювати своє місто разом! Перетворимо Івано-Франківськ у квітучу долину, — каже Савчук.

За один день, біля будинків, в дворах і скверах планують висадити 10 тисяч айстр 5-ти сортів. Роботи почнуть з мікрорайонів Позитрон, Каскад, Кішлак і в центральної частини міста

Погода обіцяє бути чудовою, гарний настрій брати з собою, всім іншим ми Вас забезпечимо! Має бути файний урбан-гарденінг! У нас вже зголосились 10 дворів. Однак, насіння айстр у нас достатньо вля всіх, хто готовий створити чудову квітучу клумбу у своєму дворі. Запрошуємо долучатись до нашої акції і зголошуватись за номером телефону: 0955280941,— підсумувала Оксана Савчук.

Акція розпочнеться 21 квітня о 10:00 год. ранку.

Читайте також: Волонтери самостійно облаштували дорогу до “Дому Сірка”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...