Мед Атлант

13 травмованих, один загиблий: подробиці жахливої аварії на Прикарпатті. ФОТО

МІСТО писало, що  сьогодні неподалік села Лоєва, що розташоване між Надвірною та Делятином, трапилась аварія. У ДТП травмувалися діти і дорослі, а одна людина загинула.

У автопригоді, яка трапилася сьогодні, близько 12 години 25 хвилин у с. Лоєва Надвірнянського району за попередніми даними 1 пасажир загинув, а 13 – звернулися до лікувальних закладів за наданням медичної допомоги. Про це  повідомили в прес-службі ГУНП в Івано-Франківській області.

Після проведення медичного огляду п’ятеро потерпілих госпіталізували. З них трьох неповнолітніх поміщено в обласній дитячій лікарні, а двох – у Надвірнянській районній лікарні.

Обставини ДТП з’ясовує слідчо-оперативна група слідчого управління поліції області.

Як попередньо встановлено, водій пасажирського маршрутного мікроавтобуса “Мерседес спринтер”, сполученням “Надвірна-Ланчин”, рухався у напрямку смт.Ланчин. На відрізку дороги у с. Лоєва сталося зіткнення із автомобілем “Дачія Логан”, водій якого виїхав на смугу зустрічного руху. Внаслідок з’їзду пасажирського мікроавтобуса в кювет та перекидання його на праву сторону, 1 пасажир, житель Ланчина, загинув на місці події, а ще 5 його пасажирів госпіталізували. Серед них троє неповнолітніх. Їх доставлено на лікування до обласної дитячої клінічної лікарні. Інших двох потерпілих поміщено на лікування у Надвірнянській районній лікарні.

За фактом ДТП розпочато досудове слідство (ч.2 ст.286 ККУ). За результатом проведення медичного огляду на визначення стану сп’яніння водіїв, встановлено, що обидва – тверезі. Проводиться слідство.

ФОТО: AutoLifeIF та ГУНП.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...