Мед Атлант

Поліцейські прибули на конфлікт до подружжя і виявили наркотики. ФОТО

Сьогодні вранці до Тлумацького відділення  поліції надійшов виклик про суперечку між подружжям, мешканцями райцентру.

Працівники групи реагування патрульної поліції,  прибувши  на місце виклику, застали подружжя, яке  криком  та лайкою з’ясовували  свої стосунки.  В ході встановлення обставин конфлікту, поліцейські в одній із кімнат житлового будинку,  помітили   два поліетиленові  мішки  з рослинною речовиною. Остання ззовні схожа на коноплю.

Працівники групи реагування патрульної поліції негайно  викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт зберігання вказаних речовин, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області. Як пояснив 46-річний господар,  виявлені рослини він зберігав, а вирощував  коноплю на  власній присадибній ділянці, для своїх потреб.

Пакети з речовиною рослинного походження правоохоронці вилучили  та після отримання ухвали суду, передадуть  спеціалістам для проведення експертизи.

За цим фактом слідчим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст.  309  (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Читайте також: Він взяв її у рабство, – матір, яка втратила дочку через співмешканця

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...