Мед Атлант

У Франківську назвали найефективнішу партію. ІНФОГРАФІКА

19 квітня Громадська організація “Центр Політичних Студій” в ході круглого столу, презентувала результати оцінки діяльності депутатів Івано-Франківської міської ради протягом другого року повноважень.

Кампанія “Атестація депутатів місцевих рад” для Івано-Франківська є новою, — зазначив директор ГО “Центр Політичних Студій” Віталій Світлик,  — Нам став цікавий досвід інших організацій, які впроваджували такий проект і ми вирішили приєднатись до кампанії. Маємо на меті не лише перевірити діяльність депутатів, але й дати рекомендації для більш ефективної роботи.

Керівник ініціативи в Івано-Франківську Михайло Джогола розповів про унікальну методологію оцінки діяльності, за якою здійснювали атестацію.

За основу атестування ми брали обов’язки депутатів міськради, які вони повинні перманентно здійснювати — участь у роботі комісій та сесій, прийом громадян, подання звітів, запитів тощо, – зазначив Михайло, — Також ми оцінили роботу депутатів з виборцями у соцмережах та ЗМІ. На основі атестації ми розробимо індивідуальні рекомендації для кожного депутата.

Згідно виявлених результатів УКРОП виявився найефективнішою фракцією в Івано-Франківській міській раді.

На правах реклами

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...