Мед Атлант

Життя Фібі: собака, яку знайшли патрульні, одужала і шукає господарів. ФОТО

Хвору собаку підібрали патрульні в лютому цього року, вона не могла ходити. Інспектори назвали собаку Фібі. Нині дівчинка одужала і шукає господарів.

Патрульна Олена Біла каже, що  настав час забрати  Фібі з перетримки. Зараз  собака  має  зовсім інший вигляд:  здорова і відгодована. Проте  нових господарів ще не знайшла. У притулку собаці буде важко,  пояснює Біла у фейсбук, бо у  Фібі проблеми  із зором.

Кожен раз, коли колеги дзвонять мені щодо собачки, я не можу їм відмовити. Тепер Фібі – мій легкий головний біль. Я шукаю для неї сім`ю з власним закритим подвір`ям. Оскільки вона має поганий зір. Фібі ніжна, спокійна, компромісна, контактна собачка. Любить їсти кашу та гуляти. Спокійно ходить на повідочку, – розповідає патрульна про собаку.

Собака доволі молода, а ще спокійна. Патрульна каже, що їй близько року. Вчора, 19 квітня, Фібі помістили  до  притулку.

Життя, коли ти і так погано бачиш, додатково обмежується вольєром.  Дуже прикро за Фібі. Я мрію, щоб вона знайшла свою людину. Повірте, у притулку їй буде дуже сумно…

Я готова відвезти її до Києва, Одеси, Чернівців, Львова, Тернополя та по області. Лише б хтось приділив їй трошки своєї любові та дому, –  наголосила Олена Біла.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...