Мед Атлант

Державні виконавці влаштували рейд до найбільших підприємств-боржників. ВІДЕО

Представники управління юстиції влаштували рейд підприємствами, які роками не виплачують своїм працівникам зарплату. Все для того, щоб повернути людям зароблені кошти.

Лідер своєрідного антирейтингу — “Спиртзавод”, де назбиралось майже 5 мільйонів гривень боргу. Представник підприємства каже, проваджедження у справі про банкрутство триває вже 13 років.

Була введена ліквідаціна процедура. Згідно закону, після проведення ліквідаціної процедури працівциники повинні бути звільнені — це і відбулося. Однак, після їх звільнення рішення про видачу ліквідаціної процедури було скасоване. Справа повернулась у попередню стадію, і зараз перебуває на стадії розпорядження майном. Підприємство з 1 січня 2017 року не працює, — розповідає юрист-консультант Юрій Грица.

Якби не процедура банкрутства, описане державними виконавцями майно можна було б реалізувати та за виручені кошти — виплатити людям зарплату.

З рейдом завітали ще до низки підприємств-боржників. Зокрема, “ІТЕКО” ЛТД, яке не працює вже декілька років та заборгувало працівникам 180 тисяч гривень.

Детальніше у сюжеті телеканалу “402”:

Читайте також: У місті радикально боротимуться із підприємствами-боржниками

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...