Мед Атлант

Мешканець столиці обікрав будинок франківки

До Тисменицького відділу поліції звернувся 30-річний мешканець району із заявою про крадіжку з будинку 100 доларів та 4400 гривень.

Під час слідчих заходів правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 37-річний мешканець Київської області, уродженець Вірменії, раніше судимий за крадіжку, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Як з’ясували, зловмисник, проходячи попри господарство потерпілого, помітив що вхідні двері до будинку відкриті, а господарів нема. Він зайшов до будинку і на полиці помітив гаманець. Поцупивши його, зловмисник з місця події втік.

У скоєному він зізнався правоохоронцям та розповів, що крадені гроші витратив на власні потреби, а гаманець викинув на одній із вулиць Івано-Франківська.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.185 ( Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті визначено покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: Він взяв її у рабство, – матір, яка втратила дочку через співмешканця

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...