Мед Атлант

З Україною в серці: міністр Омелян обрав США країною для народження своєї другої дитини

Поки українцям рапортують про успіх медичної реформи, топ-чиновники не поспішають лікуватися й народжувати дітей в Україні.

Показовою є історія міністра інфраструктури України, дружина якого відома дизайнерка Світлана Безва народила йому вже другу дитину. Країною для народження дівчинки сімейна пара обрала не Україну, а Сполучені Штати Америки, пише “Tablo ID“.

Цікаво, що дитина народжена в США може претендувати на громадянство цієї країни.

Пологи в Америці – недешеве задоволення. ЗМІ називають суми від 15 до 100 тисяч доларів. Однак судячи з декларації міністра, гроші не є проблемою, адже той задекларував 90 тисяч доларів та 25 тисяч євро готівки, а його дружина – 70 тисяч доларів.

Правляча еліта демотивує громадян України тим, що постійно демонструє абсолютно протилежне тому, до чого закликає простого українця. Кричить про успіхи реформ, але народжує в США, просить затягнути паски, а самі відпочивають на дорогих курортах або демонструють надспоживання, кричать про надійність банківської системи, а самі тримають тонни готівки під матрацом, — прокоментував новину відомий український політолог Юрій Романенко на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: В Івано-Франківську померла молода мама

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...