Мед Атлант

Україну в українські руки: В Івано-Франківську відбувся марш проти олігархів. ФОТО

Сьогодні, 22 квітня, в Івано-Франківську зібрались кілька сотень націоналістів, аби у знак протесту олігархату крокувати вулицями обласного центру.

“Повернімо Україну в українські руки” — повторяли учасники маршу на чолі з лідером ВО “Свобода” Олегом Тягнибок, міським головою Русланом Марцінківом, головою обласної ради Олександром Сичем та політв’язнем Юрієм Сиротюком.

Мітингарі зібрались на площі перед пам’ятником Івану Франку, звідки під українськими та “свободівськими” прапорами, у ритм барабанам попрямували на Вічевий майдан.

Поруч з політиками крокували представники “Азову” і “Правого сектору”, небайдужа молодь та мешканці Франківська.

Маємо двох ворогів: Путін і олігарство. Саме вони хочуть перетворити українців у кріпаків. Саме вони є нашим зовнішнім і внутрішніми ворогами, як не дають нам перемогти московитів. Олігархи впливають на українську владу, економіку. Через них українці зубожіють та не мають майбутнього. Через олігархів в Україні нема соціальної справедливості, — наголошує Тягнибок.

За словами лідера Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, опонентом націоналістів є й сама українська влада, адже вона повністю олігархічна. Олігархи лобіюють владу, тож  українці змушені платити завищені ціни за комуналку, ліки та продукти.

Олігарх і заможна людина — це різні речі. Олігарх  — це зрощення державної влади, криміналу і незаконних грошей!, — зазначив Олег Тягнибок.

Читайте також: Облрада Івано-Франківська потрапила до рейтингу абсурдних рішень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...