Мед Атлант

Через потрапляння у рейтинг абсурдних рішень, Сич просить провести перевірку в облраді

Обласна рада перевірятиме рішення на абсурдність. Про це йшлося сьогодні, 23 квітня, на засіданні президії обласної ради.

Нагадаємо, МІСТО писало, що з часу свого обрання, в жовтні 2015 року, обласні ради прийняли понад 200 рішень, що виходять за межі їх повноважень. Окремі із них відзначилися своєю абсурдністю. Серед ТОП-10 найбільш одіозних рішень облрад є рішення з Івано-Франківська.

То негарно, коли кажуть, що обласна рада приймає абсурдні рішення. Хотів би, щоб рішення перевіряли на предмет абсурдності, – каже голова обласної ради Олександр Сич.

Голова ради зазначив, що, як правило, абсурдними вважають звернення обласних депутатів до уряду та керівників країни.

Натомість депутат та очільник постійної комісії Івано-Франківської обласної ради  з питань охорони здоров’я Манолій Піцуряк назвав абсурдними відповіді київських високопосадовців.

Я вважаю, що не звернення є абсурдними, а відповіді з Києва. Інколи таке враження, що їх писав першокласник. А наші відповіді нормальні, – каже Манолій Піцуряк.

Депутати упевнені, що якби та людина, що друкувала статтю про абсурдність трансплантації органів, вдумалась у суть, то вона б зрозуміла, скільки життів могло би бути врятовано.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...