Мед Атлант

Для маленьких франківців відкриють унікальний простір. ФОТО

Незабаром у Франківську відкриється унікальний простір для розвитку дітей. Тому організатори шукають на роботу операційного менеджера “Дрібноти”.

У просторі працюватиме дитяча кімната та позашкільні модульні програми. Основна ідея – створити простір, де живе любов до розвитку та безперервної освіти.

Маємо роботи на трьох. Платимо як двом. Беремо одного.

Ми переконані, що такого дуже потребують сучасні діти! Адже вони мислять швидше і глобальніше, ніж здається на перший погляд, — переконані організатори і про це пишуть на сторінці у фейсбук.

Відкриють кімнату для дітей на початку травня на вул. Сахарова, 23. Додамо, що проект “Дрібнота” — це різноформатний дитячий проект, різні цікавості та активності для наших діток (табори, перегони, майстер-класи).

Головне завдання на цій позиції — операційне управління проектом, встановлення пріоритетів та самостійне вирішення поточних проблем.

Обов’язки:
1. Планувати роботу відносно стратегії розвитку.
2. Реалізовувати цей план: створювати логістику внутрішніх процесів; комунікувати з партнерами, педагогами та батьками; вести документацію по проектам та працювати з фінансовою звітністю; презентувати те, що ми робимо.
3. Слідкувати за тим, щоб в процесі реалізацію великого плану нічого не забулось, не загубилось. Все має працювати, і працювати добре.

За посиланням анкета для бажаючих долучитися.

Читайте також: Угорці вчили франківських медиків надавати екстрену допомогу. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...