Мед Атлант

Українцям показали електромобіль за майже 6 тисяч доларів. ФОТО

На виставці “Мотобайк 2018” презентували найдоступніший електромобіль на українському ринку – “Rover Quick 2000” вартістю 150 тисяч гривень.

Про це пише AUTO-Consulting.

Двомісний електрокар нагадує Renault Twizy, але місця в ньому розміщені одне за одним.Електромобіль має кабіну з дверима, склоочисник, світлотехніку, автомагнітолу і камеру заднього виду.

Довжина міні-електромобіля – 230 см, ширина – всього 119 см. Вага “Rover Quick-2000” – 453 кг.Кузов електрокара зроблений із пластику.

“Rover Quick-2000” має електромотор на 2 КВт, а 45-амперний акумулятор забезпечує запас ходу 70 км (зарядка триває 6-8 годин). Електромобіль розвиває максимальну швидкість 45 км/год.

Rover Quick необхідно реєструвати в сервісних центрах і отримати на нього номерні знаки, а для управління знадобляться права категорії “В”.

Сервісним обслуговуванням займеться одна з мереж автомобільних операторів з покриттям у всіх містах України.

Найближчим часом в Україні планують представити другий бюджетний електромобіль – “Rover MK-1”, який буде вже 4-місним, матиме потужніший двигун і акумулятор ємністю 100 А*год.

На одному заряді “Rover MK-1” зможе проїхати 120 км та розвиватиме швидкість до 50 км/год.

Остаточна вартість цього електромобіля поки що не відома, однак в компанії прогнозують, що ціна також буде в районі 150 тис грн.

Читайте також: У Франківську зупинили п’яного таксиста з пасажиркою в авто

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...