Мед Атлант

Журналістка і ведуча майстер-класів з ораторства стала героїнею проекту “Перевтілення”. ВІДЕО

Героїню нового перевтілення команда журналу “LIKE” обрала невипадково. Це дівчина, яка сама змінила себе до невпізнання. Знайомтеся, Христина Стефінів – дипломований журналіст, автор та ведуча майстер-класів з ораторського мистецтва та радіо-ведуча “Західного полюсу”.

Але найголовніше те, що ця людина завжди на позитиві. Здавалося, б що тут дивного? Можливо, якби не один нюанс – у дівчини дитячий церебральний параліч. Хоча зараз про нього не нагадує практично нічого. Христина, яка довгий час не могла ходити, зараз впевнено приміряє підбори. Адже завдяки своїй волі, амбіціям, характеру вона стала сильною особистістю, красивою жінкою та прикладом і тренером для багатьох не лише жінок, але й чоловіків. Тому змінюватися і перевтілюватися вони готова завжди!

Тамара Марзаганова, стиліст

Героїня проекту “Перевтілення” на перший погляд – ніжна тендітна Дюймовочка. Та коли знайомишся з нею трішки ближче, то розумієш, що це надзвичайно сильна, вольова, цілеспрямована, весела та життєрадісна особистість, яка, здається, при можливості зможе зарядити своєю позитивною енергією увесь світ. І це не могло не відобразитися на підборі одягу для неї. Тому для першого нашого образу ми зупинили свій вибір на платті кольору “little boy blue”, одного з найбільш модних сезону весна-літо-2018 за версією інституту кольорів “Pantone”. Що символізує цей бузково-голубий колір? Гармонію, оптимізм, спокій та початок ясного весняного дня.

Щодо другого образу, то тут все просто. Чорний колір – ознака елегантності. Він притягує, надає образу часом таємничості, а часом строгості. Наша героїня – публічна особа, вона постійно на тренінгах, радіо-ефірах, презентаціях, а чорний колір – універсальний, він однаково підходить як для ділових зустрічей, так і для вечірніх заходів.

Щодо третього образу, то тут ми просто не змогли пройти повз яскраву сукню насиченого кольору “електрик”. Він надзвичайно виразний та контрастний, як і глибокий синій колір очей нашої героїні. Одяг такого відтінку і крою нікого не залишить байдужим – власне, це і було нашою метою.

Лідія Матлюк, стиліст-візажист

Вибір техніки макіяжу – “smokyeyes”, одна з найстильніших нині. Перед макіяжем я нанесла на губи героїні скраб-бальзам “Promakeup” для усунення тріщин та зволоження. Далі взялася вирівнювати тон шкіри. В роботі використовувала базу для затирки пор “NARS”, тон “EsteeLauderDoubleWear”, консилер “KatVonD”, для усунення синців – консилер “BobbiBrown” для усунення точкових недоліків (прищів, пігментних плям), рум’яна від “Tarte”. Корекцію обличчя робила сухими текстурами з палетки “AnastasiaBeverlyHills”, зафіксувала макіяж пудрою від “MAC”. Зі “smokyeyes” ми зробили акцент на очах, а губи залишили природними.

Мар’яна Парандій,перукар

У нас небуло наміру кардинально змінювати героїню, хотілось максимально врахувати її побажання. Щодо волосся, то вирішили зробити накрутку. Я використовувала засоби від “Davines”, вони із термозахистом та дають хорошу фіксацію. Героїня залишилась задоволена.

Дивіться “Перевтілення” попередніх героїнь:

Проект “Перевтілення”. Відома франківка кардинально змінила імідж. ВІДЕО

Проект “Перевтілення”. Кореспондент ТСН з Івано-Франківська в новому образі. ВІДЕОСЮЖЕТ

Спортсменка з Франківська взяла участь в проекті “Перевтілення”. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...