Мед Атлант

Олег Тягнибок та Руслан Марцінків розповіли, як “пов’язані” олігархи та ремонт вулиці Вовчинецької. ВІДЕО

Як вже писало МІСТО, 22 квітня в Івано-Франківську відбувся “Марш проти олігархів”.

“Повернімо Україну в українські руки” — повторювали учасники маршу на чолі з лідером ВО “Свобода” Олегом Тягнибоком, міським головою Русланом Марцінківим, головою обласної ради Олександром Сичем та політв’язнем Юрієм Сиротюком.

23 квітня в ефірі ТРК “Третя студія” Олег Тягнибок та Руслан Марцінків розповідали про підстави для проведення такого заходу у Франківську.

“Є цікава ситуація з “Маршем проти олігархів”. Але пересічному мешканцеві Івано-Франківська, умовно кажучи водію автомобіля, більш цікаві місцеві дороги. Чи домогосподині, яка щодня миє квартиру від пилюки – більш цікавим є цей момент, а не олігарх, який десь там і якого вона ніколи не бачила. Я би хотів повернутися до проблем гопсодарських”,  зауважив телеведучий Володимир Гарматюк.

Міський голова Руслан Марцінків відповів, “що все це пов’язано насправді”.

“Візьмемо для прикладу вулицю Вовчинецьку. І коли мережі міняє облгаз чи обленерго. Чомусь водоканал, де форма власності комунальна, ніколи не виставляє рахунок по 6-7 тисяч гривень для приєднання до мережі. Якщо ми робимо дорогу, то ми, відповідно, робимо це за кошти міста. Робимо нову дорогу. А, наприклад, по вулиці Вовчинецькій облгаз виставляє рахунки, люди повинні їх сплачувати. Добре, якщо хтось може заплатити ці кошти. А якщо складалась така ситуація, що у помешканні двоє пенсіонерів, дітей немає і потрібно було знайти гроші”, розповів Руслан Марцінків.

Олег Тягнибок при цьому поставив уточнююче запитання: “Кому належать облгаз і обленерго?”.

“Звісно, що олігархам”,  відповів міський голова Івано-Франківська.

“Олігархам, про яких не хоче слухати таксист чи домогосподарка. Але саме від них залежить яма на тій вулиці Вовчинецькій, і на інших те саме”,  додав лідер ВО “Свобода” Олег Тягнибок.

Див. відео з 22 хв. 

Читайте також: Місто зеленіє, ями заважають: Марцінків незадоволений ремонтом доріг

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...