Мед Атлант

Посилений режим: поліція Франківщини готується до травневих свят

Прикарпатські правоохоронці готуються до травневих свят. Обіцяють забезпечити публічний порядок.

Про це розповіли на брифінгу з журналістами. Провели зустріч т.в.о. заступника начальника ГУНП в області Олег Йосипів, начальник УПД ГУНП в області Микола Іваницький та начальник УПП в Івано-Франківській області Олег Костенко.

Олег Йосипів зазначив, що в місті наступного місяця заплановано багато заходів. Микола Іваницький наголосив, що вже розроблено план і визначено осіб, які відповідатимуть за забезпечення публічного порядку.

Пильніше поліція контролюватиме День міста, День солідарності прогнозують буде більш спокійним.

На 9 травня, у 73-тю річницю Дня перемоги над нацизмом, на Прикарпатті заплановано чотири заходи: до них також залучені кінологи і вибухотехніки.

На фестивалі “Карпатський простір” і Дні міста особовий склад буде працювати у посиленому режимі. До служби залучатимуть нацгвардійців і курсантів, а також громадські формування. У разі резонансів будуть залучатися резерви і додаткові спецсили.

Загалом за травень відбудеться близько 200-т заходів.

Микола Ільницький просить прикарпатців телефонувати на лінію “102”, якщо виникнуть складні ситуації. А щоб правоохоронці мали менше викликів, просять громадський спокій не порушувати.

Також заплановане перекриття міських доріг. Цю інформацію правоохоронці обіцяють викласти найближчим часом на своїх сторінках у мережі чи на сайті.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...