Мед Атлант

У міській владі обіцяють нові сквери та дитячі садки на Каскаді

Будівництво одного садка розпочнеться вже цього року, а інший перебуває на стадії проектування.

Про амбітні плани на своїй сторінці у Facebook повідомила секретар Івано-Франківської міської ради Оксана Савчук.

Місто – це живий організм, який стрімко розвивається. Однією з активних його частинок є мікрорайон Каскад. Я всім кажу, що ми мікрорайон позитивних змін. Зміни творимо разом з активною громадою. Коли, у 2010 році я стала депутатом, то попросила в архітектури інформацію щодо вільних земель на Каскаді. Вона була невтішна. Однак, всі вільні території вдалося зберегти. Навпроти ЗШ 25 відведена земля та зроблений надзвичайно сучасний та креативний проект дитячого садка на 180 місць. Цьогоріч розпочнеться його будівництво, — пише вона.

Савчук додає, земельна ділянка в районі гіпермаркету “Епіцентр” була врятована від забудови та відведена рішенням ради від 21.10.2016 року /297-8 під дитячий садочок, який зараз проектується.

Скажу більше, розуміючи важливість зелених зон в даному мікрорайоні, ми віднайшли ще всі можливі ділянки біля будинків та відвели їх під сквери. Таких скверів зараз є декілька. Це перша відпочинкова зона на Каскаді, яка складається з 3 частин, це сквер біля будинку Симоненка, 34, сквер між будинками 24 серпня 9-11, сквер біля каплички на Симоненка 28-30-32, — продовжує чиновниця.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...