Мед Атлант

Вісім машин з Німеччини привезли допомогу для прикарпатського дитбудинку. ФОТО

У Франківську відбулася зустріч з учасниками четвертої “Великодньої поїздки за свободу і єдність України та мир в усій Європі”. Громадяни Німеччини привезли допомогу.

З 26 до 30 квітня за підтримки та сприяння Івано-Франківської міської ради відбудеться четверта “Великодня поїздка за свободу і єдність України та мир в усій Європі”, організаторами і учасниками якої є громадяни Німеччини. Метою заходу є декларація солідарності з українським народом щодо відстоювання таких цінностей, як свобода, мир, демократія, право на самовизначення.

Сьогодні, 28 квітня,  в залі засідань МВК міський голова Руслан Марцінків зустрівся з учасниками поїздки.

Провів представникам делегації міні-екскурсію нашою міською радою. Зокрема їх дуже зацікавило фото, яке на стіні третього поверху. Розповів про історію міста, про концепцію його будівництва за концепцією “ідеального міста”. Також розповів й про те, чим місто живе зараз, – йдеться у повідомленні мера на фейсбук-сторінці.

Мер нагадав, що минулого року перед Великоднем з Німеччини в Україну привезли реабілітаційне обладнання для бійців АТО.

Нині 8 машин привезли на до нас одяг для вихованців дитячого будинку у Підпечарах. Її збирають ті, кому не байдуже доля нашої країни. Дякую всім тим, хто з року у рік підтримує Україну на її шляху до розбудови демократичної держави, – розповів Руслан Марцінків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...