Мед Атлант

“Зустріли нас, як у Лос-Анджелесі”: у Франківську гурт “Без обмежень” відіграв драйвовий концерт. ФОТО/ВІДЕО

27 квітня в Івано-Франківську відбувся концерт українського рок-гурту “Без обмежень”.

Музиканти вирушили у великий тур Україною з новим альбомом під назвою “Буду з тобою”.  У рамках туру планують відіграти понад 50 концертів, а закінчать його виступом у київському Палаці Спорту.

В підтримку нового альбому “Без обмежень” вирішили знову завітати до Івано-Франківська. На сцені Івано-Франківського академічного театру ім. І. Франка музиканти виконали як нові пісні, так і улюблені композиції з трьох студійних альбомів – “UNDERGROUND”, “Дихаю тобою” та “5 хвилин”.

У Франківську публіка нас зустрічає, як у Лос-Анджелесі. Ми вам дуже за це вдячні, – сказав на початку концерту фронт-мен гурту Сергій Танчинець.

Він ще неодноразово дякував повній залі прихильників, які підспівували та підтанцьовували під пісні “Без обмежень”. Багато з них музиканти присвятили бійцям, що воюють на Сході. 

“Дякуємо бійцям та всім тим, хто вирішив зараз бути там і боротися за нашу країну, за наших дітей”, – додав Сергій Танчинець.


Також “Без обмежень” презентували пісню “Воля”, яка стала саунд-треком нової української картини “Позивний Бандерас” про неоголошену війну з Росією. За словами Сергія Танчинця, стрічка вийде у прокат восени.


Виступ рок-гурту франківцям  сподобався, слухачі викликали музикантів на біс. А ті, в свою чергу, викликали до себе на сцену усіх дітей з зали. Там вони разом співали і танцювали.

"Без обмежень", Івано-Франківськ

Повний глядацький зал франківського драмтеатру підспівує фронт-мену гурту "Без обмежень" Сергію Танчинцю, що "Без неї ніяк". А дехто це робить просто зі сцени)

Опубліковано МІСТО 27 квітня 2018 р.

Після концерту гурт “Без обмежень” завітав до одного з франківських закладів, де його учасники радо фотографувалися з прихильниками.

Довідково

Гурт “Без обмежень”– відомий український рок-гурт. На сьогодні мають 3 альбоми та презентували більше 40-ка синглів.  У складі гурту:фронт-мен Сергій Танчинець, бас-гітара Олександр Адаменко, ударні Іван Зіменко, гітара Андрій Радько та Ігор Рибар.

Читайте такожДо Дня міста в Івано-Франківську виступлять відомі українські гурти

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...