Мед Атлант

На сесії міськради депутат-“укропівець” мало не побив Руслана Марцінківа. ВІДЕО

Сьогодні, 2 травня, в Івано-Франківську триває 19 сесія міської ради. На засіданні розглянули питання, яке стосується виконання міського бюджету за І квартал 2018 року. Це питання не обійшлося без конфлікту.

На це питання доповіла Вікторія Сусаніна – начальник фінансового управління.

Слід додати, що загальна сума надходжень за І квартал 2018 року склала 753 545,7 тис грн при затвердженій сумі на рік із врахуванням змін – 3 242 893,9 тис грн.

Виконання до затвердженої суми на рік із врахуванням змін склало 23,2 відсотка.

Додамо, що із резервного фонду міського бюджету за І квартал 2018 року кошти використано в сумі 48,2 тис. грн.

При голосуванні виникли і запитання у депутатів по цьому питання. Відтак, депутат Дмитро Чміль запитав, де гроші для школи з його округу. Адже те, що виділили насправді не дійшло. Вікторія Сусаніна запевнила, що із перевиконання ці кошти потраплять до школи.

Депутат фракції УКРОП Мстислав Тарас хотів запитати про проблемні питання свого округу. “Укропівець” питав за ремонт вул. Б. Хмельницького. Але міський голова почав його перебивати. Депутату це не сподобалася. Каже, яке право Марцінків має постійного його перебивати. Після цього Руслан Марцінків поклав питання на голосування. Тарас не витримав і підбіг до президії. За ним кинулися колеги по фракції й інші депутати та працівники міської ради. Маленький інцидент завершився без бійки, щоправда, з криками і нецензурною лексикою.

При розгляді питання про бюджет, я дочекався по праві наданого мені слова, коли я почав озвучувати, що 9 місяців тому Марцінків з танцями та палатками відкривав Б. Хмельницького, а зараз там ями і саме цьому підряднику дають робити Вовчинецьку за 22 млн! Мер не витримав і наказав виключити мені мікрофон, – прокоментував у фейсбук-групі депутат.

Читайте також: Любомиру Гузару посмертно присвоїли звання “Почесного громадянина Івано-Франківська”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...