Мед Атлант

Вікторія Сусаніна стала заступницею Марцінківа

Вікторію Сусаніну, начальника фінасового управління, підвищили: призначили заступником міського голови.

За відповідне рішення проголосували на сесії міськради вчора, 2 травня, 37 депутатів. Додамо, що Вікторія Сусаніна очолюватиме фінансового управління. Крім того, депутати ввели Сусаніну у склад міськвиконкому.

Начальник фінасового управління Вікторія Сусаніна сьогодні рішенням сесії міської ради отримала давно заслужене підвищення. Вітаю її з новою посадою — заступника міського голови!, — написав міський голова Руслан Марцінків на публічній сторінці у фейсбук.

Вікторія Сусаніна стала четвертим заступником міського голови Івано-Франківська. Окрім неї, посади заступників обіймають Микола Вітенко, Олексій Кайда та Олександр Левицький.

Довідково:

Вікторія Сусаніна народилася у селі Микуличин Яремчанської міськради Івано-Франківської області.

В 2001 році закінчила Тернопільську академію народного господарства за спеціальністю “Фінанси”, кваліфікація — економіст.

В 2007 році закінчила Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу за спеціальністю “Державна служба”, кваліфікація — магістр.

З 2006 р. по 2014 р. працювала у виконавчому комітеті Івано-Франківської міської ради.

З червня 2015 року працює на посаді начальника фінансового управління виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...