Мед Атлант

Рок-гурт “Друга Ріка” відіграв запальний концерт для франківців. НАЖИВО

Перший день міжнародного фестивалю мистецтв “Карпатський простір” завершив гучний концерт гурту “Друга Ріка”.

Сьогодні, 4 травня, тисячі франківців та гостей міста прийшли на площу біля драмтеатру імені Франка, аби насолодитись творчістю українського рок-гурту “Друга Ріка”. Потік глядачів не стихав до самого завершення виступу музикантів.

Люди повністю “забили” площу та прилеглі вулички, супроводжуючи тисячами вогнів ліхтарів найвідоміші хіти “Другої Ріки” .

Фронтмен гурту Валерій Харчишин подякував усім присутнім за теплу зустріч та привітав Івано-Франківськ з днем народження.

Також Харчишин зазначив, що франківці стали першими, кому гурт презентував свій новий альбом.

Уже завтра Франківську публіку запалюватиме “Танок на майдані Конго“, а завершуватиме триденний фестиваль автор хіта 2013-го року Castle in the snow — швейцарська музична група “Kadebostany“.

Нагадаємо, сьогодні відбулось урочистого відкриття на площі перед драмтеатром міжнародного фестивалю мистецтв “Карпатський простір”, після чого львівський академічний духовний театр “Воскресіння” презентував свою виставу-перфоменс на дибах.

Довідково: 

Друга Ріка — український рок-гурт, створений на початку 1996 року в Житомирі. Музиканти гурту змогли створити свій власний музичний стиль в рамках поп-року з елементами нью-вейву, пост-панку, брит-попу та інді-року та стати одним з найпопулярніших гуртів України. Гурт неодноразово брав участь у головному українському фестивалі “Таврійські ігри”. Пісні гурту тричі ставали “Піснею року” на однойменному теле-фестивалі. Також, ДР представляла Україну на міжнародних фестивалях в місті Гданськ (Польща, 2004) та “Слов’янський базар” (Білорусь, 2005).

Читайте також: На Алеї слави встановили таблицю жінці-хірургу, котра врятувала тисячі життів. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...