Мед Атлант

Попри заборону, рибне браконьєрство на міських озерах процвітає. ФОТО

Попри нерестову заборону на міському та “Німецькому” озерах та повну заборону вилову риби на каскаді озер в парку Шевченка, інспектори й надалі виявляють сліди рибних браконьєрів.

Про недобросовісних рибалок на міському озері повідомила у фейсбук директор міського парку Руслана Василюк.

На міському озері нашими працівниками не раз було знайдено вибухівку, знято браконьєрські сітки. Нещодавно знято сітки на верхньому озері в парку Шевченка, – повідомила Василюк.

Застерігають браконьєрів до гуманності і в ГО “Івано-Франківський риболовний клуб”, нагадуючи про заборону вилову риби в водоймах парку Шевченка. 

3.1. Любительський і спортивний лов риби і водних безхребетних для власних потреб дозволяється всім громадянам України, іноземцям, а також особам без громадянства у всіх водоймах України, за винятком вилову у водоймах природно-заповідного фонду, ставкових та інших риборозплідних господарствах, водоймах, спеціальне використання яких обмежене (питні, технічні, лікувальні та інші), водоймах, де лов або добування (далі – лов) заборонені цими Правилами рибальства.

Положення парк-памятку садово-паркового мистецтва місцевого значення “Парк ім. Т.Г.Шевченка”
1.2. Парк входить до складу природно-заповідного фонду України, і охороняється як національне надбання, щодо якого встановлюється особливий режим охорони, відтворення і використання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...