Мед Атлант

При передачі хабара в 15 тисяч доларів від серцевого нападу помер посередник. ФОТО

Військова прокуратура Західного регіону викрила посадовця Басейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет на отриманні хабара у 15 тисяч доларів. Під час затримання чиновника стався трагічний інцидент –посередник “операції” помер від серцевого нападу. 

Про це на своїй сторінці у фейсбук повідомив військовий прокурор Західного регіону Олег Сенюк.

Трагічний інцидент на затриманні. Під час одержання другої частини хабара в 15 тисяч доларів США та проведення огляду місця події посередника вразило серце. За попередньою версією, чоловік помер внаслідок ішемічної хвороби серця, – повідомив Сенюк.

Деталі: вчора ввечері, 4 травня, на хабарі було викрито заступника начальника Бассейнового управління водних ресурсів річок Прут та Сірет, який діяв за посередництва екс-голови органу місцевого самоврядування.

17 тисяч доларів США призначалися за сприяння в одержанні дозвільних документів на видобуток органічного добрива “Сапропель” на водних об’єктах Кельменецького району Чернівецької області.

Однак, під час документування цього злочину, а точніше вимагання та одержання неправомірної вигоди, посередник поскаржився на проблеми із здоров’ям. Тут же на місце події прибули працівники швидкої медичної допомоги і намагались врятувати чоловіка. На жаль, з прикрістю вимушений повідомити, в ході реанімаційних заходів він помер.

Злочин документувався слідчими військової прокуратури Чернівецького гарнізону за матеріалами та спільно з оперативними співробітниками “К” Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...