Мед Атлант

Франківка розповіла, як охоронець бази спокійно спостерігав за нападом собаки на дитину

Вчора ввечері, 6 травня, поблизу “Німецького озера”, що розташоване у мікрорайоні Пасічна,  дворова собака накинулась на 14-річного хлопчика.

Як усе відбувалось розповіла у соцмережі мати потерпілого — Юля Кардаш.

Юлія з двома дітьми: трьох та чотирнадцяти років, верталися попри дамбу додому,  коли на старшого сина напала собака. Пес був із охоронцем бази, яка знаходиться неподалік.

Дякувати Богу, що порвав лише взуття. Син з того шоку почав утікати і копати собаку, я в той час маленьку захищала і старалася відігнати злу собаку від сина. Я охоронцю кричала забери пса, бо кусає мого сина, а маленька донечка плакала від страху,  —  пише жінка.

За словами Юлії, поки собака рвала взуття її сину, сторож кричав нецензурною лайкою, що вони не мають права перебувати на території бази.

Жінка розповіла “МІСТУ“, що лише через кілька хвилин нерівної боротьби між дитиною та собакою, охоронець відреагував на істерику матері та зловив тварину за шию. Це й дало змогу сім’ї втекти.

Я все розумію, але так звана база знаходиться за великою огорожею, а не на прохідній частині де ходять люди. Собака дворова, схожа на вівчарку. Там багато хто ходить з дітьми. Буде жахливо, якщо  ситуація повториться, та ще з гіршими наслідками. Най Бог береже усіх від такого, — розповіла Кардаш.

З’ясувалось, що жінка проходила повз територію, яку орендують п’ятеро різних підприємців для збору металобрухту. Працівники металобази відмовились коментувати інцидент, мовляв, необізнані про даний випадок.  За базою наглядає приватна охоронна фірма.

До поліції Юлія не зверталась.

Читайте також: Життя Фібі: собака, яку знайшли патрульні, одужала і шукає господарів. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...