Мед Атлант

Під час вечірки “Шалена паті у Потоцького на хаті” зібрали 65 тисяч гривень, які передали на реставрацію Палацу

6 травня ввечері в Івано-Франківську, у рамках фестивалю “Карпатський простір”, відбулася DJ-вечірка “Шалена паті у Потоцького на хаті”, на якій організаторам вдалося зібрати 65 350 гривень.

Нагадаємо, у франківській мерії думали, як “фільтрувати” відвідувачів ді-джей вечірки. І зійшлися з організаторами на тому, що варто встановити певну вартість за вхідний квиток.

Фото: офіційна фейсбук-сторінка Міжнародний фестиваль мистецтв «Carpathian Space»

Зібрані кошти  під час закриття фестивалю Богдан Струтинський передав міському голові Івано-Франківська Руслану Марцінківу на реставрацію Палацу Потоцьких.

Кошти, які відвідувачі платили за квиточок були благодійними. І зараз ми передаємо їх на розвиток Палацу Потоцьких. Це фантастична сума – 65 тисяч 350 гривень. “Карпатський простір” – це той простір, який дарує нам вищі стандарти, які є у світовій музиці, культурі і мистецтві для одного з найкращих міст Європи – Івано-Франківська, – сказав президент “Карпатського простору” Богдан Струтинський.

Мер привітав усіх із завершенням третього Міжнародного фестивалю мистецтв “Карпатський простір” та з Днем Івано-Франківська, а також подякував гостям міста за внесок у розвиток Палацу.

Див. відео з 2:59

<

Читайте такожВишиванка пасує кожному: гурт “Kadebostany” повіз додому подарунки з Франківська. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...