Мед Атлант

Стартує реєстрація заявок на участь в розіграші путівок в “Артек-Буковель”

Вже традиційно Благодійний фонд Олександра Шевченка “Новий Івано-Франківськ” та туристичний комплекс “Буковель” запрошують на оздоровлення дітлахів з Івано-Франківська.

Анкету на участь в розіграші можна заповнити на сайті за посиланням.

До участі прийматимуться анкети школярів 8-11 класів, які ще жодного разу не оздоровлювалися у “Буковелі”.

Для того, аби зробити розіграш максимально прозорим та неупередженим, організатори використають комп’ютерну програму та в період з 26 по 28 травня проведуть розіграш онлайн.

Отож, випадковий вибір комп’ютера вирішить, хто з дітлахів з 30 травня по 5 червня відпочиватиме у “Артек-Буковель” в рамках програми оздоровлення школярів, започаткованої народним депутатом України Олександром Шевченком.

“Артек-Буковель” – це не лише відпочинок та оздоровлення. Це в першу чергу формування особистості та можливість дітям розвинути свої таланти та розширити кругозір, – наголошує ініціатор програми Олександр Шевченко та додає, що тільки інвестуючи в розвиток та освіту дітей, можемо сподіватись на потужний розвиток та розбудову України.

Програма оздоровлення дітей в Івано-Франківську триває вже сьомий рік, за цей час більше 7000 тисяч дітей оздоровилось в таборі Артек-Буковель

На правах політичної реклами

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...