Мед Атлант

Відомий економіст, випускник ПНУ Роман Шеремета, читає лекцію студентам альма-матер. ФОТО

Сьогодні, 7 травня, у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника проходить зустріч зі знаменитим на весь світ економістом Романом Шереметою- випускником ПНУ 2004 року. Саме в університету імені Стефаника Шеремета здобув кваліфікацію юриста.

Роман є доцентом Школи менеджменту ім. Везерхеда при Університеті Кейс Вестерн Резерв (США), лідером в номінації ”Кращий молодий економіст світу” згідно рейтингу IDEAS та ”Кращий економіст України в світі” за версією видання Forbes-2015.

Уродженець Івано-Франківська під час зустрічі з студентською молоддю відзначив, що дуже радий повертатися у стіни рідної альма-матер. Роман Шеремета на лекції для студентів та викладачів розповідає про фактори економічного розвитку.

Важливі нестандартні та неординарні підходи для розвитку економічного становища, ми сьогодні будемо вчитися визначати фактори, що на нього впливають та шукати шляхи для успішних результатів, — зазначив Роман Шеремета.

На його думку, є різні фактори економічного розвитку.

Є класичні фактори. Такі, як трудовий капітал міжнародна торгрівлля. Вони позитивно впливають на історію. Економісти знайшли неокласичні фактори. Одна з проблем України – запровадження новітніх методів двадцять років потому. В Україні ми повинні змінювати інституції, змінювати підходи до реформ в економіці, – каже Шеремета.

Читайте такожБізнесмени Івано-Франківська можуть вплинути на економічні реформи в Україні

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...