Мед Атлант

Водій “Субару” збив велосипедиста та на місці ДТП добивав його ногами

На перехресті вулиць Івасюка-Хоткевича автомобіль “Субару” збив велосипедиста. Замість того, аби надати потерпілому допомогу, водій і пасажири автівки почали добивати чоловіка ногами.

Вчора, 6 травня, на лінію “102” по цьому інциденту прийшов виклик про стрільбу, адже в ході ситуації, перехожі, які стали свідками автопригоди, кинулися на захист велосипедиста.

Ситуація розгорталася так: велосипедист 1979 р.н. рухався по вулиці Івасюка в сторону Тисменицької, за перехрестям вулиць Івасюка-Хоткевича його наздогнав автомобіль “Субару Форестер” та здійснив наїзд. Після цього водій та пасажири, які були в авто вийшли і почали бити велосипедиста ногами.

В цей час повз місце ДТП проїжджали інші автівки та проходили перехожі. Люди почали захищати велосипедиста, зав’язалася бійка між ними та пасажирами “Субару”. В ході якої невідома особа застосувала травматичну зброю й поранила пасажира “Субару” 1996 р.н. Інші пасажири з легковика кинулися тікати дамбою в невідомому напрямку. Водій “Субару” сів в авто і скрився.

Велосипедиста забрала швидка. На місце події виїхали слідчі. Наразі авто зловмисника встановили, тривають першочергові заходи для встановлення й затримання осіб, причетних до конфлікту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...