Мед Атлант

Франківців запрошують відвідати “планету під назвою “Мама””

Громадська організація “Родина Кольпінга на Прикарпатті” за міської влади проведуть дитяче свято до Дня матері “Планета під назвою “Мама””, яке буде стилізовано за мотивами твору Антуана де Сент Екзюпері “Маленький принц”.

Метою заходу є створення безпечного та комфортного середовища для дітей та їх батьків з числа сімей ВПО, АТО та місцевих мешканців, де вони зможуть прийняти участь у різноманітних майстер-класах та відпочити.
Для кожної дитини мама — це ціла планета, маленький Всесвіт любові, турботи, захисту.

В міжнародний День матері шануються жінки, які пізнали одну з найвеличніших сутностей своєї особистості — щастя материнства. Материнство всім своїм змістом звернено до дитини, воно дає їй прилучення до людського світу, яке багато в чому визначить її подальший розвиток. Діти, які постраждали внаслідок бойових дій на Сході країни, втративши рідних, домівки, як ніхто потребують особливої уваги.

Весь оточуючий світ дитина сприймає опосередковано через матір. Ми разом з дітьми подаруємо для мам свято!

На гостей заходу чекатимуть 5 локацій, на яких діти разом з волонтерами будуть робити для своїх матусь креативний макіяж – аквагрим (зона “Краси”), тайський масаж (зона “Здоров’я”), смачний лимонад (зона “Кулінарії”), малеча намалює портрети мам (зона “Творчості”) та долучиться до висадки троянд на одній з алей парку (“Трояндова зона”).

Захід розпочнеться у міському парку 13 травня о 12:00.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...