Мед Атлант

У Калуші на День міста виступить ONUKA

У травні у Калуші на День міста виступить ONUKA.

День міста у Калуші святкують в останні вихідні травня. Концерт ONUKA відбудеться 27 травня у парку культури і відпочинку ім. І. Франка. Початок о 21.00 год.

Святкування Дня міста у Калуші розпочнуться 26 травня. В цей день у Калуші пройде Rock-марафон. Повна програма святкування з’явиться згодом, пише kalushfm.com.ua.

Дата концерту у Калуші уже з’явилась на офіційному сайті ONUKA.

Минулого року на День міста у Калуші виступив гурт “THE HARDKISS”.

Довідково

ONUKA — український електронний музичний гурт, особливістю якого є використання національних народних мотивів та інструментів в електронній музиці.

Вокалісткою гурту, автором текстів, головним автором ідей є Наталія Жижченко. На сцені вона, окрім вокалу, грає на сопілці, окарині, свистульці, омнікорді, невеликих перкусійних інструментах, а також керує відтворенням семплів. Головним композитором, саунд-продюсером, аранжувальником та арт-директором проекту є Євген Філатов.

Назва проекту «ONUKA» (тобто «онука») — це данина поваги до видатного українського майстра музичних інструментів Олександра Шльончика, дідуся солістки ансамблю Наталії Жижченко.

У травні 2015 року гурт ONUKA переміг у відборі серед українських гуртів для участі у фестивалі Sziget, де виступив 11 серпня того року.

13 травня 2017 року гурт виступив як запрошений артист у фіналі пісенного конкурсу Євробачення 2017, що відбувся у Києві.

Читайте такожВишиванка пасує кожному: гурт “Kadebostany” повіз додому подарунки з Франківська. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...