Мед Атлант

З нагоди 356-річчя Івано-Франківськ прийматиме шість міжнародних команд з волейболу

В міській раді відбулася прес-конференція щодо ІІ міжнародного турніру, який незабаром розпочнеться в Івано-Франківську.

Сьогодні, 8 травня, після оперативної наради в мера, говорили про турнір, який відбудеться 10-12 травня. Проведуть міжнародний волейбольний турнір з нагоди 356-річчя Івано-Франківська в манежі фізкультурного коледжу.

Силами мірятимуться 6 національних збірн, а саме: з Білорусії, Австрії, Швеції. Змагатимуться у вправності відбивання м’яча як жінки, так і чоловіки.

Гратимуть команди Європейського топ-рівня. Такого волейболу не тільки в Івано-Франківську, а й в Україні ще не було, – каже президент Федерації волейболу України Михайло Мельник.

Мельник розповідає, що тренери справді досвідчені, тож сподіваються на тріумфальні результати українських волейболістів.

Тренери волейболістів поділились, що вибрали для проведення турніру саме обласний центр Прикарпаття через неймовірну атмосферу підтримки, що тут панує.

Саме через атмосферу, яка панувала в залі, команда виборола своє місце на п’єдисталі. Такої атмосфери і підтримки, як в Івано-Франківську, ми ще не відчували, – каже тренер жіночої збірної України з волейболу Гарій Єгіазаров.

Також спортсмени відзначили, що Франківськ дуже комфортне місто для спортсменів, бо компактне та зручне.

Важливо, що волейбол повернувся в Івано-Франківськ. Я вважаю, це дуже добре, що такі турніри відбуваються саме в Івано-Франківську, – підкреслив міський голова Руслан Марцінків.

Очільник обласного центру пообіцяв провести міжнародне змагання на найвищому організаційному рівні, а також закликав франківців масово прийти глянути на спортивне дійство.

Тож, усіх охочих запрошують 10 травня у спортивний манеж. Там, о 18:00, зійдуться жіночі збірни Україна-Швеція. О 20:30 чоловіки Україна-Австрія.

Читайте також: Батько прикарпатця, який став найкрасивішим чоловіком світу, розповів про його дитинство

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...