Мед Атлант

П`яні чоловіки обікрали автомобіль франківця

За допомогою до Івано-Франківських правоохоронців звернувся 27-річний житель міста, який повідомив, що невідомі особи проникли до його автомобіля марки “Опель Корса”.

Франківець розповів, що у  нього викрали акумулятор “FIAMM”, домкрат та страховий поліс, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

В ході проведення слідчих (розшукових) дій правоохоронцями встановлено осіб причетних до вказаного злочину. Ними виявились двоє товаришів: 28-річний житель обласного центру та 41-річний мешканець Надвірнянщини.

З’ясовано, що зловмисники, будучи добряче “на підпитку”, в ніч з 7 на 8 травня проходили біля автомобіля, який був припаркований неподалік будинку потерпілого. Скориставшись відсутністю свідків, шляхом пошкодження замка дверей транспортного засобу, проникли в середину і здійснили крадіжку. Після чого, втекли з місця скоєння злочину.

Викрадене вилучено та після проведення слідчих дій буде повернуто законному власнику.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка вчинена за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Читайте також: Франківці викликали поліцію до агресивного чоловіка, якого пізніше зупинили під “кайфом”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...