Мед Атлант

На День вуличної музики франківців возитиме спеціальний тролейбус

19 травня Івано-Франківськ приєднається до міжнародного фестивалю День вуличної музики. Це свято пройде одночасно в 48 містах України.

Організатори впевнені, що країна перетвориться на одну велику сцену, аби вп’яте приєднатися до міжнародного фестивалю День вуличної музики. Його традиційно організовують у третю суботу травня у багатьох країнах Європи.

З 11 години місцеві гурти і світові зірки, аматори і професіонали наповнюватимуть Івано-Франківськ музикою. Але лунатиме вона не лише на вулицях міста. Цьогорічним подарунком від організаторів стане “Музичний тролейбус”. У ньому облаштують дискотеку на колесах, яка курсуватиме містом.

Також за доброю традицією буде встановлене просто неба вуличне піаніно, на якому зможуть грати усі охочі.

В центральній частині міста, поблизу стоматкорпусу, розгорнеться ярмарок авторських виробів, також передбачається фотозона та фуд корт.

Реєстрація юних музикантів триває до 18 травня 2018 включно за посиланням.

Реєстрація учасників ярмарку рукотворів та вуличної їжі за посиланням.

Реєстрація волонтерів  за посиланням.

Реєстрація меценатів та партнерів за посиланням.

Довідково:

День Вуличної Музики – це наймасштабніший музичний волонтерський проект у світі, започаткований легендарним литовським музикантом Андрюсом Мамонтовасом у 2007 році у Вільнюсі. День Вуличної Музики вперше відбувся і в Україні 16 травня 2014 року, куди це свято з Литви привезла Громадська Організація Логістичний Штаб. Перший День Вуличної Музики одночасно пройшов у десяти українських містах: Київ, Івано-Франківськ, Львів, Хмельницький, Переяслав-Хмельницький, Дніпропетровськ, Харків, Чернівці, Тернопіль та маленьке містечко Деражня (Хмельницька область).

Читайте також: Залізо і стукіт молотків. У Франківську розпочався фестиваль “Свято ковалів”. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...