Мед Атлант

Пацієнтки міського пологового будинку запевняють, що раціон харчування знову “поскупів”. ФОТО

Франківські породіллі далі скаржаться на раціон в міському пологовому будинку. Раніше новоспечених матерів обурив склад “смачного” сніданку: чай та хліб. Після резонансу в соцмережах харчування жінок урізноманітнили та покращили, проте ненадовго.

Як пояснив директор установи Сергій Стефанко, на харчування однієї пацієнтки перинатального центру виділяють 19 гривень в день.  Скандальні фото з двома скибками хліба та чаєм —  сніданку в пологовому, принесли свої плоди: на тарілках жінок з’явились і яйця, і м’ясо, і салати, і гречані супи. До того ж,  начальниця відділу охорони здоров’я Марія Бойко запевнила, що в раціон пацієнток пологового додадуть молочні продукти.

Однак напередодні  Дня матері, харчування франківських породіль знову  “поскупіло”.

Про це сьогодні, 11 травня, на своїй сторінці у Фейсбук повідомила Діана Жученко.

Ми, матері, щиро вдячні за любов до нас п. Марцинківу. Це точно любов? По всьому Франківську білборди про любов до нас матерів. І натомість максимальні зміни у пологовому будинку м. Івано-Франківська: сніданок та обід… м’ясо, як і салати знову зникли. Вагітні, поступаючи вночі до пологового до 8 ранку не мають жодного ковтка питної води!!! Це непередбачено, нічого не працює, — йдеться у повідомленні жінки.

Діана також запевняє, що новенький апарат ультразвукової діагностики, який недавно презентували та освятили в міському клінічному перинатальному центрі, пацієнтки так і не бачили.

Перша допомога обезболення не надається! всі аптеки в пологовому вночі закриті! Певно в нашому рідному місті так потрібно піклуватись про найрідніших?, — продовжує Жученко.

Читайте також: Більше тижня поліцейські з родичами розшукують зниклого франківця. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...