Мед Атлант

Франківський фітнес-тренер переміг на престижних змаганнях з бодібілдингу в Німеччині

Франківський фітнес-тренес Роман Гавриленко здобув перше місце на інтернаціональному чемпіонаті з натурального бодібілдингу, який пройшов у Німеччині.

Своєю перемогою франківець поділився в фейсбук, подякувавши за неї тренеру.

Фото з фейсбук Роман Гавриленко

У коментарях МІСТУ Роман пояснює, що на цих змаганнях в обов’язковому порядку учасники здають тест на допінг. Загалом бере участь 250 спортсменів з 26 країн світу. Підготовка триває цілий рік, проте посилене “підведення” форми починається за 2-3 місяці до змагань.

Це моя третя спроба на цих змаганнях. Першого разу зі свистом пролетів, вже наступного зайняв третє місце, ну а цього разу їхав лише за перемогою. Вчора нарешті “дійшов до вершини”, – розповідає про свої успіхи франківець.

Щодо організації заходу, каже: все на вищому рівні, в кращих традиціях німецької чіткості.

Роман Гавриленко

До змагань у Німеччині Роман Гавриленко кілька разів їхав на змагання до Австрії, здобув там титул віце-чемпіона. На минулорічних змаганнях в Італії увійшов в 10-ку кращих. Пояснює: вище не піднявся, адже умови позувань для спортсменів були дещо незвичними.

У Франківську Роман Гавриленко працює персональним тренером в мережі СК “Альянс” та лектором навчального центру при клубі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...