Мед Атлант

Матір унікальної трійні тісниться в однокімнатній квартирі та просить підтримки влади. ФОТО

Сьогодні, 14 травня, на особистий прийом громадян до міського голови завітала матір трійні та просить обіцяної підтримки.

За словами жінки, мер Франківська Руслан Марцінків ще в жовтні на своїй офіційній сторінці обіцяв програму допомоги сім’ям із трійнею.

Ми лише плануємо як це правильно зробити. Таких сімей в Франківську є шість і ми не можемо відразу всім допомогти, – каже Марцінків.

Багатодітна матір підкреслює, що її сім’я є унікальною, адже жінка народила трійню дівчаток-близнюків: випадок таких пологів трапляється раз на 200 тисяч породілль.

Очевидно ми не заслужили допомогу від міста. Нам Бог подарував діточок, хоч і не планували, тож ми потребуємо допомоги, – каже багатодітна матір.

Жінка розповідає, що в однокімнатній квартирі тісниться шестеро чоловік, тож сім’ї необхідна підтримка, аби розширити житлову площу.

Даруйте, але є набагато важчі випадки. Є речі вагоміші, – каже мер.

Кінець кінців, міський голова рекомендував звернутися до бюджетної комісії, аби розробили програму підтримки, а пізніше – прийти на сесію та переконати депутатів, що кошти справді необхідно виділити.

Читайте також: Ви нас кинули, – франківці просять мера відремонтувати дороги

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...