Мед Атлант

Мешканці будинку, що на Коновальця, виступили проти будівництва житла для атовців

До мера Івано-Франківська Руслана Марцінківа прийшли жителі будинку, що розташований на вулиці Коновальця 130-А, з проханням облагородити прибудинкову територію.

Кажуть, оббивають пороги департаментів щодо благоустрію ще з 2017-го року.

Будинок на цій вулиці у нас крайній. Далі лише військова частина – погане сусідство: закинуті будинки та наркомани, – каже Василь Шустов.

До слова, поруч багатоповерхівки зводять житло для бійців АТО. Мер запитав, як місцеві жителі ставляться до такої новобудови. Мешканці відповіли, що проти.

Я буду пробувати включити вашу вулицю в фінансування, – каже Марцінків. – Це добре, що житло атовцям, але хай би воно не псувало людям життя.

Наостанок міський голова запропонував писати звернення проти будівництва житла для воїнів АТО та приходити на сесію.

Додамо, що  йдеться про землю,  на яку  претендує громадська  організація “Воїн України”. Натомість  голова правління міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв заявив, що будувати  будинок там  не хочуть  й запропонували депутатам зробити там сквер або на їхній розсуд виділити землю вказаній ГО.

Нагадаємо, майбутня багатоквартирна забудова на вулиці Коновальця, де планували отримати квартири міські атовці з громадської організації “Воїн України”, викликала на останній сесії міської ради шквал емоцій і породила двоякі звинувачення у бік представників міської асоціації учасників АТО і членів згаданої громадської організації. На одній земельній ділянці планували збудувати багатоповерхівку різні об’єднання атовців. В результаті депутати зняли рішення про виділення земельної ділянки під багатоквартирну забудову з порядку денного й перенесли його розгляд на наступну сесію.

Читайте також: Біля нічного клубу “Ельдорадо” підстрелили молодика, який пошкодив припаркований автомобіль

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...